Gidding-Hoveniers_logo

Moderne tuin

Rechte vormen, stoere materialen. Mooie details. Een spel van heldere lijnen en symmetrische vlakken. Sober maar wel speels, dat zijn kenmerkende eigenschappen van een strakke of moderne tuin.

De moderne tuin straalt rust uit door eenvoud en herhaling in ruimtelijke vakken. De ruimten zijn open en leeg. Het gebruikte materiaal is groot van formaat en heeft strakke lijnen. De keuze van materialen wordt beperkt tot enkele soorten.

De beplanting is minimalistisch, vraagt weinig onderhoud en bestaat uit groepen van eenzelfde soort zoals bijvoorbeeld lang bloeiende hortensia's, geurende lavendel en luchtige grassen. Moderne sculpturen zijn ware blikvangers en verrijken de tuin.

De moderne tuin is strak maar zeker niet saai, door het gebruik van mooie en vaak wat exclusievere materialen, goed gekozen bomen en planten wordt deze tuin een echte blikvanger. De strakke lijnen in de tuin geven overzicht en structuur, zodat u zich hier prima kan ontspannen en genieten van het moois om u heen.

Ook een moderne tuin kan elementen bevatten zodat deze ook kindvriendelijk is en de kinderen lekker kunnen spelen in de tuin.

Neem contact op voor meer informatie.

Stadstuin Zaltbommel

Gidding Hoveniers doet u versteld staan van uw eigen buitenruimte.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend tuinontwerp.