Gidding-Hoveniers_logo

Tuinontwerp

creatief proces

Voor een prachtig en doordacht tuinontwerp kunt u bij Gidding Hoveniers terecht. Wij kunnen zelf uw tuinontwerp verzorgen geheel passend bij uw wensen en behoefte voor uw exclusieve tuin. Onze tuinarchitect ontwerpt tuinen groot en klein in elke stijl, zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Geheel passend bij uw woning, pand en omgeving.

ontwerpzwart

Wilt u een landelijke tuin met het hele jaar veel groen en bloemen, of juist een strakke moderne tuin met een minimalistische uiterlijk? Een kindvriendelijke tuin met veel speelruimte en uitdagende plekken, of een klassieke tuin met een strakke vormen, rozenborders en wandelpaden. Als u een kleine stadstuin heeft zijn er ook tal van mogelijkheden.

Misschien heeft u al een begin gemaakt met tekenen maar komt u er niet uit, of heeft u een mooi idee maar kan het niet inpassen in een tuinontwerp. Wij helpen u graag verder. Weet u niet welke stijl bij u past kijk dan bij onze projecten.

Bij het maken van het ontwerp worden uw wensen zoveel mogelijk ingepast en aangevuld met oplossingen en creatieve ideeën rekening houdend met de nieuwste trends en materialen. Dit alles levert een ontwerp op dat past bij uw situatie, huis en leefstijl, zodat er een functionele mooie tuin ontstaat.

Als het ontwerp naar uw zin is zorgen we voor een gespecificeerde offerte waarin duidelijk te zien is welke kosten in welke onderdelen zitten.

Na opdracht kunnen de vakmensen van Gidding Hoveniers ook de tuin voor u aanleggen. Ook kunnen wij u na de aanleg ontzorgen in de tuin door uw tuin te onderhouden.

Wilt u buitengewoon genieten in een tuin van Gidding Hoveniers? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor tuinontwerp.

Wanneer u uw tuin laat ontwerpen door Gidding Hoveniers heeft u het hele jaar tuingenot.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend tuinontwerp.