Gidding-Hoveniers_logo

Tuinonderhoud

buitengewoon genieten

Een prachtig onderhouden bedrijfstuin of particulierentuin is een lust voor het oog en een visitekaartje voor uw omgeving en bezoekers. Naast goed tuinonderhoud vraagt uw bedrijfsterrein ook om terreinonderhoud. Hiervoor is de juiste begeleiding en sturing nodig.

In uw tuin of buitenruimte blijven de levende materialen in beweging. Dat betekent dat niet alles vanzelf mooi blijft. Gevallen bladeren, een uitschietende haag of groene aanslag: allemaal bronnen van ergernis. Geen punt als je groene vingers, kennis van planten en zeeën van tijd hebt. Voor wie dat niet heeft, kunnen wij het tuinonderhoud uitvoeren. Alles blijft mooi, gezond en netjes. Zo hoeft u alleen te genieten van het uitzicht, de barbecue of van het zonnetje. Daar was de tuin toch voor bedoeld?

Gidding hoveniers kan u ontzorgen door het tuinonderhoud uit te voeren. Onze vakmensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen dat u tevreden bent. Dit kan door een éénmalige onderhoudsbeurt of door middel van ons onderhoudsabonnement. Een duidelijke communicatie vormt hiervoor de basis.

Door een efficiënte werkwijze kunnen we u een interessante offerte tuinonderhoud aanbieden. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

e2f37a0c-7dca-4605-b803-c50c6bc8990d
DSCF4802
DSCF4954
DSCF4336
DSCF4576
DSCF4649
62e6ccbc-2d65-49a5-8ad3-1b0beaaa5b8d
DSCF4373

Tuinonderhoud door  Gidding Hoveniers

Na het bekijken van de huidige situatie van uw tuin en de staat van de aanwezige beplanting en overige zaken krijgt u een vrijblijvend advies over het tuinonderhoud. Dit advies is gericht op het nog mooier en aantrekkelijker maken van uw particuliere en of bedrijfstuin. Na dit advies samen met uw wensen kunnen we een vrijblijvend onderhoudsabonnement maken.

Gidding Hoveniers kan ook bedrijven ontzorgen door het groenonderhoud van bedrijfsterreinen uit te voeren.

Robotmaaier

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMOW® robotmaaier neemt het meeste werk van u over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMOW® robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heeft u altijd een perfect onderhouden gazon.

Is de robotmaaier dé oplossing voor uw tuin?
Neem gerust contact met ons op.

Image 3
Image 4

Gidding onderhoud uw tuin terwijl u alleen maar hoeft te genieten.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek